<strong> 
 wie jij bent"" class="carr_foto" >

Buitenschoolse opvang op SpringWijs

Les Enfants

Basisschool SpringWijs biedt binnen onze schoollocatie voorschoolse, buitenschoolse en naschoolse opvang aan in samenwerking met kinderopvang Les Enfants.

Dit geeft u als ouder de mogelijkheid om uw kind vroeger naar school te brengen of later van school te halen. Wij bieden buitenschoolse opvang aan voor alle kinderen die naar Basisschool SpringWijs gaan, maar ook voor alle andere kinderen uit Delft Tanthof. Kinderen tussen de 4 en 13 jaar zijn welkom.

 

Activiteiten buitenschoolse en naschoolse opvang

Bij Les Enfants is van alles te doen om van elke dag een leuke dag te maken! Er worden bijna dagelijks activiteiten in de natuur ondernomen. 

We gebruiken vaste buitenlocaties in het Abtswoudse Bos, maar het uiterlijk van deze locaties verandert soms dagelijks. Het weer verandert, de seizoenen veranderen, de bomen en planten groeien of de bladeren vallen. Dieren kunnen zich onverwacht laten zien. En in elk seizoen bloeien weer andere bloemen en zijn andere insecten te zien. 

Daarnaast zijn er door het jaar heen telkens andere spelvormen mogelijk (pootje baden of schuiven op het ijs). De kinderen leren de verschillende gezichten van de stabiele maar veranderende natuur kennen, door er gewoon te zijn!

 

Vakantieprogramma

Ook tijdens de schoolvakanties bieden we buitenschoolse opvang aan. In die weken staan er vaak extra activiteiten op het programma.

 

BSO/NSO pakketten

Interesse in buitenschoolse opvang of naschoolse opvang in Delft voor uw kind? Uitgebreide informatie vindt u op de website van Les Enfants: http://www.kinderopvang-lesenfants.nl/buitenschoolse-opvang